Aksaray'da babasının tartıştığı 2 kişiyi bıçakladı, arbedede kardeşini de yaraladı
DHA

Geçen cumartesi günü saat 09.00 sıralarında Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ısı yalıtım fabrikasında Ramazan Altınsoy (50), aynı fabrikada kendisi gibi işçi olarak çalışan Mustafa İrez (25) ve kardeşi Melikcan İrez (18) ile mutfağın kirlenmesi nedeniyle tartıştı. Daha önce de aynı konu nedeniyle İrez kardeşlerle tartışan Altınsoy, telefonla oğulları Özgür (28) ve Samet Altınsoy'u (21) arayıp fabrikaya gelmesini söyledi.

Babasıyla kavga eden 2 kişiyi, arbedede de kardeşini bıçakladı

Fabrikaya gelen iki kardeş, İrez kardeşlerle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Özgür Altınsoy, Mustafa İrez’i sırtından, Melikcan İrez’i karnından bıçakladı. Arbede sırasında kardeşi Samet Altınsoy da karnından bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 3 kişi, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Özgür Altınsoy ve babası Ramazan Altınsoy da jandarma tarafından gözaltına alındı.

Baba ve saldırgan oğlu tutuklandı

Yaralılardan Melikcan İrez ve Samet Altınsoy, tedavilerinin ardından taburcu oldu. Mustafa İrez'in tedavisi sürüyor. Gözaltına alınan Ramazan Altınsoy ve Özgür Altınsoy, sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)