Ankara'da çocuğa şiddet kamerada
DHA

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki AVM'nin yemek katındaki restoranda meydana gelen olayda, kadın yanında yemek yemeyen 5-6 yaşlarındaki erkek çocuğa bağırıp şiddet uyguladı.

Olayı gören vatandaşlar, çocuğun ağlaması üzerine kadına uyarıda bulundu. Ancak kadın vatandaşlara tepki göstererek çocuğa hakaret etmeye devam etti.

"UYARDIK BİZE DE HAKARET ETTİ"

Olay sırasında AVM'de bulunan A.S. adlı görgü tanığı "Biz uzak bir köşede oturuyorduk. Bir süre sonra çocuğun çığlık seslerini duyduk ve o tarafa gittik. O sırada bir kadının çocuğa şiddetli bir şekilde tokat attığını, çocuğun ise acıdan çığlık attığını gördüm. Daha sonra bizim oturduğumuz yerin çaprazına oturdular. Orada tekrar çocuğa bağırıp hakaretler etmeye devam etti. Bunun üzerine yanımda oturan bir kadınla birlikte kendisinin yanına gittik ve uyarıda bulunduk. Fakat kadın bize de hakaret ederek, 'Ben eğitimciyim, benim ne çektiğimi bilmiyorsunuz. Bu çocuk hasta, yemek yiyip ilaç içmesi lazım ama sabahtan bu yana hiçbir şey yemiyor' dedi. Daha sonra biz kendi masamıza geçtik. Kadın o sırada çocuğa tekrar hakaret edince telefonumla o anları kayıt altına aldım. Bir süre sonra da kadın çocukla oradan ayrıldı" ifadelerini kullandı.

Ankara'da çocuğa şiddet kamerada VİDEO

Ankara'da çocuğa şiddet kamerada

Ankara'da çocuğa şiddet kamerada

Ankara'da çocuğa şiddet kamerada

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)