Antalya'da çay molasında kalp krizi geçiren fırın çalışanı hayatını kaybetti

Manavgat ilçesinde, elinde çay bardağı ile dinlenmek için dışarı çıkan fırın çalışanı, oturduğu çuvalın üzerinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. O anlar ise, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan bir ekmek fırınında paketleme elemanı olarak çalışan 51 yaşındaki Mustafa Çelik, dinlenmek için elinde çay bardağıyla dışarı çıktı. 

Çelik, içerisinde yakacak olarak kullanılan fındık kabuklarının bulunduğu çuvalın üzerine oturdu.

YERE YIKILDI 

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde, Mustafa Çelik çuvalın üzerine oturduktan kısa süre sonra önce elini yüzüne götürüp yüzünü silmeye çalışırken olduğu yere yıkıldı.

Yan tarafta sohbet eden çalışma arkadaşları durumu fark etmezken, fırına dönen bir dağıtım görevlisi olayı fark etti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ 

Mustafa Çelik'e ilk müdahaleyi olay yerinde arkadaşları yaparken, ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekibi Mustafa Çelik'e kalp masajı yaparak ambulansa aldı.

Yaklaşık 15 dakika boyunca ambulansta kalp masajı yapılan Mustafa Çelik, götürüldüğü Manavgat Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

DİŞ TEDAVİSİ GÖRÜYORMUŞ 

Mustafa Çelik'in bilinen bir kalp rahatsızlığı olmadığı, diş tedavisi gördüğü ve ağzında geçici diş bulunduğu başka bir rahatsızlığının olmadığı bildirildi.

Cumhuriyet savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Mustafa Çelik'in cenazesi, Ulukapı Mahallesi'nde toprağa verildi.

"MUSTAFA'NIN ÇUVALIN ÜZERİNDE YIĞILMIŞ HALDE OLDUĞUNU GÖRDÜM"

Çalışma arkadaşlarından Ahmet Türkmen, Mustafa'nın kalp krizi geçirdiğini aralarındaki çuvallar nedeniyle diğer arkadaşlarının fark edemediğini belirterek, "Ekmek dağıtımından dönen arkadaşımızın bağırması üzerine dışarı çıktığımda Mustafa'nın çuvalın üzerinde yığılmış halde olduğunu gördüm. Hemen müdahalede bulunduk. Bir arkadaşımız kalp masajı yaptı. Ne var ki geri dönmedi" dedi.

Bülent Karcılar "Ne olduğunu anlayamadık. Hemen müdahale ettik. Dilini çıkarmaya çalıştım. Ambulans kısa sürede geldi ama yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)