Ataşehir'de taksi durağına kılıçla saldıran şahıs serbest bırakıldı
DHA

İstanbul Ataşehir'de kılıçla taksi durağına saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Emrah G., emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"ALKOLLÜYDÜM"

Savcılık sorgusunda olay gecesi evinde alkol aldığını, daha sonra da sohbet etmek için önceden çalıştığı taksi durağına gittiğini söyleyen Emrah G., "Alkole bağlı olarak aşırı derecede sarhoş oldum. Daha sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde hastanedeydim. Yaptığım eylemleri daha sonra bana anlattılar. Ben bu eylemleri gerçekleştirecek kişi değilim. Eray K., Yavuz Y. ve Salih D.'yi daha önce aynı durakta çalıştığım için tanırım, arkadaşım olurlar." dedi.

kılıçlı saldırı

"KILICA BENZER ALET NE ŞEKİLDE ELİME GEÇTİ BİLMİYORUM"

Emrah G., "Olay esnasında benim kullandığım iddia edilen kılıca benzer alet ne şekilde elime geçti bilmiyorum. Ben pişmanım. Olayda yaralandığım içinde Salih, Eray ve Yavuz'dan şikayetçi değilim. Kendilerinden özür dilerim." dedi.

kılıçlı saldırı

ADLİ KONTROL İLE SERBEST BIRAKILDI

Emrah G., savcılık sorgusunun ardından, "Silahla tehdit" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Tutuklama talebini reddeden mahkeme, Emrah G.'yi adli kontrol şartı ile serbest bıraktı.

Emrah G.'nin yurt dışına çıkışını yasaklayan mahkeme, haftanın üç günü de karakola giderek imza vermesini kararlaştırdı.

kılıçlı saldırı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)