Bağcılar'da bisikletiyle takla atan genç, yerde yardım bekledi
DHA

Dün saat 13.00 sıralarında İstanbul Bağcılar'daki Göztepe Mahallesi Hüseyin Karaaslan Caddesi üzerinde giden 22 yaşındaki Sefa Korkmaz, bir anda dengesini kaybedip takla atarak düştü.

Bu sırada yoldan geçen bir sürücü, aracını durdurarak Korkmaz'ın yardımına koştu. Yaralının üzerindeki bisikleti kaldırdıktan sonra başının altına yastık koyan sürücü, durumu sağlık ekipleri ve Sefa Korkmaz'ın babasına haber verdi.

BABASI TEPKİ GÖSTERDİ

Yoldan geçtikleri sırada kazayı gören sürücüler de araçlarını durdurarak yaralıya yardım etmek istedi. Olay yerine gelen yaralı Sefa Korkmaz'ın babası Hüseyin Korkmaz, "Böyle bir şey olamaz. 40 dakika oldu. Yazık, günahtır. Her tarafta hastane, sağlık ocağı var. 5 dakika mesafedeler. 3 kez adres verdim. Burayı bilmeyen var mı?" şeklinde tepki gösterdi.

Bisikletiyle takla atıp yaralandı; yol kenarında yardım  bekledi  -1

BABASI BİSİKLETİ KOYACAK YER ARADI

Kazanın yaşandığı sırada, aracını durdurarak yaralının yardımına koşan Beyza Ateş, "İşe gitmek için genelde bu yolu kullanıyorum. Gelirken beyefendiyi yerde yatarken gördüm. Bisiklet o sıra üzerindeydi. Takla attığını söyledi. Başka vatandaşlar da yardım etti. Bisikleti kaldırdık. Hareket ettirmemeye çalıştık. Önce ambulansı aradık. Daha sonra çevrede güvenlik önlemi aldık. Ön tekerleğinin döndüğünü, bu yüzden takla attığını söyledi. Bilinci açık. Belinin sağ tarafında bir ağrı olduğunu söyledi. Şu anda da ambulansı bekliyoruz." dedi.

Bisikletiyle takla atıp yaralandı; yol kenarında yardım  bekledi  -2

İLK MÜDAHALEDEN SONRA HASTANEYE KALDIRILDI

Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, baba Hüseyin Korkmaz ve çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı. Yaralı Sefa Korkmaz, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansa kaldırıldı.

Bisikletiyle takla atıp yaralandı; yol kenarında yardım  bekledi  -3

BABASI BİSİKLETİ KOYACAK YER ARADI

Baba Hüseyin Korkmaz, oğlunun yanında ambulans ile gitmek istedi. Hüseyin Korkmaz, oğlunun bisikletini bırakacak yer aradı. Bırakmak istediği bir iş yerinden olumsuz yanıt alan Korkmaz, bisikleti başka bir yere bırakıp, ambulansa binerek hastaneye gitti.

Bisikletiyle takla atıp yaralandı; yol kenarında yardım  bekledi  -4

Bisikletiyle takla atıp yaralandı; yol kenarında yardım  bekledi  -5

Bisikletiyle takla atıp yaralandı; yol kenarında yardım  bekledi  -6

Bisikletiyle takla atıp yaralandı; yol kenarında yardım  bekledi  -7

Bisikletiyle takla atıp yaralandı; yol kenarında yardım  bekledi  -8

Bisikletiyle takla atıp yaralandı; yol kenarında yardım  bekledi  -9

Bisikletiyle takla atıp yaralandı; yol kenarında yardım  bekledi  -10

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)