Bağcılar'da kreş öğretmeni komşusunu gasbedip, yaktı
DHA

İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi'nde yaşayan 34 yaşındaki kreş öğretmeni Gözde A., 71 yaşındaki komşusu Gülcemal Ç.'nin kolundaki bilezikleri gasbetti.

ÖNCE GASBETTİ, SONRA YAKTI

Gözde A. daha sonra Gülcemal Ç.'yi boğmaya çalıştı. Bununla da yetinmeyen Gözde A., yaşlı kadını yaktı. Durumu ağır olan Gülcemal Ç., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bağcılar'da kreş öğretmeni komşusunu gasbedip, yaktı

CANİ ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri ise Gözde A.'yı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Gözde A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözde A.’nın nöbetçi hakimlikte verdiği ifadesinde, “Atılı suçu kabul etmem mümkün değildir. Yapmadığım bir şeyle ilgili ne diyebilirim. Mağdurla daha önce küçük bir husumetimiz olmuştur. Damadı ile adımı çıkarmışlar. Bundan dolayı benden ve ailemden özür dilediler. Bu olay bu şekilde kapandı. Olay günü evimde annem, babam, kardeşim ve yeğenim ile birlikteydim. Biz ikinci katta oturuyoruz. Mağdurun bulunduğu daire ise dördüncü kattadır. Birtakım psikolojik problemlerim nedeniyle psikoloğa gittiğim doğrudur. İlaç kullanıyorum ancak ağır bir rahatsızlığım yok. Mağdurun neden benim adımı vermiş olduğunu anlamış değilim. Serbest bırakılmak istiyorum.” dediği öğrenildi.

Bağcılar'da kreş öğretmeni komşusunu gasbedip, yaktı

"ANNEM KÖMÜRE DÖNMÜŞTÜ"

Komşusu tarafından vahşeti yaşayan kadının oğlu Kerem Coşar da olayla ilgili konuştu. Annesini evde yanmış halde bulduğunu belirten Coşar, “Akşam ablam beni aradı. Annem ablamı aramış, 'yaktılar beni kızım' demiş. Ablam kim yaktı diye sorduğunda 'Gözde yaktı' demiş. Ablam durumu bana anlattı. Eve gittiğimde gördüğüm manzara tüyler ürperticiydi, feryat ettim. Annem yanmış, kömüre dönmüş. 'Neden yaptı' dedim, kolunu gösterip 'bileziklerimi aldı, boğdu beni' dedi. Ambulansla hastaneye geldik. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri binanın arka tarafında bilezikleri buldu. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum." diye konuştu.

Bağcılar'da gasp edilerek yakılan kadının çocukları konuştu VİDEO

"İNSANLIK DIŞI BİR ŞEY"

Yaşlı kadının kızı Dilek Kurt ise annesinin yaşam mücadelesi verdiğini söyleyerek, “Vahşet, insanlık dışı bir şey. Annem şu an yaşam mücadelesi veriyor. İnşallah hayata tutunur. 25 yıllık komşumuzdu ama böyle bir şeyin başımıza geleceğini hiç düşünemezdik. Kendisi anaokulu öğretmeni, çocuklarımızı biz böyle insanlara emanet ediyoruz demek ki" şeklinde konuştu.

Tedavi gören Gülcemal Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bağcılar'da kreş öğretmeni komşusunu gasbedip, yaktı

Bağcılar'da kreş öğretmeni komşusunu gasbedip, yaktı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)