Bahçelievler'de doğum yaptığı bebeği camdan atan kadın: Ölü doğunca korktum
DHA

İstanbul'da yaşanılan vahşi olayda, tutuklanan annenin ifadesi ortaya çıktı.

Dün saat 04.00 sıralarında Bahçelievler ilçesi Merkez Mahallesi Talatpaşa Caddesi'ndeki binada meydana gelen olayda, binanın camından bahçeye atılan bir poşetin içinde bebek olduğunu fark edenler durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis, yeni doğan bebeği camdan bahçeye atan kişinin, Türkmenistan uyruklu Sevara Bahramova olduğunu belirledi. Gözaltına alınan ancak doğum yaptığı için hastaneye kaldırılan Bahramova'nın olayın yaşandığı evde temizlikçi olarak çalıştığı, doğum yaptıktan sonra bebeği bir poşete koyarak aşağı attığı tespit edildi.

"Ölü doğunca korktum attım, ben öldürmedim"

Hastanede tedavisi tamamlamam Bahramova, ifadesi için emniyete götürüldü. Bahramova'nın verdiği ifadesinde, "Hamile olduğumu bilmiyordum. Birden ağrılarım başladı. Sonra doğum yaptım. Bebek ölü doğdu ben de korktum bebeği poşete koyup aşağı bıraktım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Ben öldürmedim" dediği öğrenildi.

Tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli Sevara Bahramova, Bakırköy Adalet Sarayına sevk edildi. Şüpheli kadın çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince “kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)