Beylikdüzü'nde kaza sonrası kadın sürücü sopayla tehditler savurdu

İki otomobilin karıştığı kazada araç sahipleri arasında tartışma yaşanırken kadın sürücü, aracından çıkardığı sopa ile karşı tarafa, "Bir kelime daha söyle, senin beynini patlatırım" şeklinde hakaret etti. O anlar kamerada.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde öğle saatlerinde trafikte gergin anlar yaşandı. 

Seyir halindeki iki otomobil, maddi hasarlı kazaya karıştı.

Tehditler savurdu

Kazanın ardından araç sahipleri arasında başlayan tartışmada tansiyon yükseldi.

Kadın sürücü öfkelenerek aracından çıkardığı sopa ile tehdit savurmaya başladı. Kadın, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

O anlar kamerada

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi ve tartışma, tarafların olay yerinden uzaklaşmasıyla son buldu.

Yaşanan o anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

"Beynini patlatırım"

Görüntülerde, maddi hasarlı kaza yapan iki kişi arasında çıkan tartışma sırasında, kadın sürücünün elindeki sopa ile tehditler savurduğu ve "Özür dilerim diyeceksin. Bir kelime daha söyle, senin beynini patlatırım." dediği anlar yer alıyor.