Beylikdüzü’nde otoparka silahlı saldırı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Yakuplu Mahallesi, Osmangazi Caddesi üzerinde bulunan oto yıkama ve otopark olarak kullanılan iş yerine cadde üzerinde bulunan otoparka motosikletle gelen iki kişi, uzun namlulu silahla otoparka saldırı düzenledi.

Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı

Kapalı olan otoparka özel eşyalarını almaya gelen Servet Özdemir, onlarca kurşunun sıkıldığı otoparkta kurşunların hedefi oldu. Otoparkta bulunan bir köpeğe ise üç kurşun isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine polis, veteriner ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Durumu iyi

Ağır yaralanan Servet Özdemir, ambulansla hastaneye götürüldü. Hastaneye kaldırılan Servet Özdemir’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Beylikdüzü’nde otoparka silahlı saldırı -3

Otoparkta bulunan köpek yaralandı

Motosikletli iki kişinin uzun namlulu silahla taradığı otoparkta bulunan köpek, üç kurşunun isabet etmesiyle ağır yaralandı.

Veteriner doktorun olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı yaralı köpek, olay yerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri’ne bağlı ekipler tarafından alınarak, tedavisinin yapılması için Kemerburgaz’da bulunan barınağa götürüldü.

Öte yandan otoparkın önünde bulunan 34 CKK 047 plakalı minibüse de kurşunlar isabet etti.

Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladı

Olay yeri inceleme ekipleri, uzun süre otoparkta ve çevresinde incelemlerde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede otopark ve çevresinde 30’a yakın boş kovan tespit etti.

İHA'nın haberine göre, polis ekiplerinin saldırganları arama çalışmaları sürüyor.

Beylikdüzü’nde otoparka silahlı saldırı -1

Beylikdüzü’nde otoparka silahlı saldırı -2

Beylikdüzü’nde otoparka silahlı saldırı -4

Beylikdüzü’nde otoparka silahlı saldırı -5