İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde kardeşinin yanına ziyarete gelen Muhammet Bazaroğlu, balkonda oturduğu esnada dengesini kaybetti.
BAHÇEYE DÜŞTÜ
Metrelerce yükseklikten aşağıya düşen genç, ağaçlık alanda mahsur kaldı.
Gencin düştüğünü gören vatandaşlar yardıma koştu ancak alanın dar olması nedeniyle yaklaşamadı. Bunun üzerine vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri genci yaralı olarak kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.
Beyoğlu’nda balkondan düşen genci ağaçlar kurtardı VİDEO
"ONU AĞAÇLAR KURTARDI"
Görgü tanığı Nurcan Sağlam, “Eşimle yukarıda balkonda oturuyorduk. Bir ses duyduk. Biz ağaç kesiliyor zannettik. Bir kadın ve adam ‘yardım edin’ diye bağırdı. Biz de yardıma koştuk. Baktık ki adam 4. kattan düşmüş. Sağlık ekiplerini olay yerine götürdüm. Onu ağaçlar kurtardı. Ağaçlar olmasa başka şeyler olabilirdi” dedi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
