Bingöl'deki foseptik cinayeti aydınlatıldı
İHA

Dün sabah Karlıova ilçesine bağlı Sakaören köyünde ortaya çıkan olayda, 26 gündür haber alınamayan 2 çocuk babası 40 yaşındaki Yılmaz Bigeç’in babası Fikri Bigeç, bahçeden kötü kokular gelmesi üzerine üzerine tuvaletin arka kısmında bulunan foseptik çukurunun tahtasını kaldırdı.

FOSEPTİK ÇUKURUNDA PARÇALANMIŞ HALDE BULUNMUŞTU

Tahtayı kaldırdığında çukurdaki giderde ayak ve ceset parçaları gören baba, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Bölgeye İlçe Jandarma Kotumanlığından çok sayıda ekip ve Jandarma Suç Araştırma Timi gönderildi. Ceset parçaları foseptikten çıkarılarak otopsi için Karlıova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan olay yeri inceleme sonrasında cesedin kayıp olarak aranan Yılmaz B.’ye ait olduğu belirlendi.

EŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Cesedin bulunmasının hemen ardından kısa bir araştırma yapan jandarma ekipleri cinayet şüphelisi olarak Yılmaz B.'nin eşi Reyhan B.'yi gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesi alınan zanlı kadın, bugün güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Savcıda ifade veren ardından mahkemeye çıkartılan şüpheli kadın, kocasını planlayarak kasten öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KISKANDIĞI KOCASINI UYURKEN TAŞLA ÖLDÜRÜP 10 PARÇAYA BÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Şüpheli kadının, olay günü öğle saatlerinde çocuklar evde yokken kıskandığı için kocası uyurken kafasını taşla ezerek öldürdüğünü, cesedi de yok etmek için 10 parçaya bölüp evlerinin dışında bulunan tuvaletin foseptik çukuruna attığını itiraf ettiği öğrenildi.

Bingöl'deki foseptik cinayeti aydınlatıldı VİDEO

Bingöl'deki foseptik cinayeti aydınlatıldı

ÇEVREDEKİLERE "YURT DIŞINA GİTTİ" DEDİĞİ BELİRTİLDİ

Öte yandan katil kadının köyde çevresindekilere kocasının "Bugün ben çök kötü bir şey işledim, beni öldürebilirler" diyerek o gün salonda uyuduğunu ve sabahında evde olmadığını anlattığı, daha sonra da, "Bana yurt dışına gideceğim demişti, yurt dışına gitti, yakında haberi gelir" dediğini söylediği alınan bilgiler arasında yer aldı. Cinayete kurban giden kocanın cenazesinin köyünde toprağa verildiği bildirildi.

Bingöl'deki foseptik cinayeti aydınlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)