Bolu’da anne ve kızı balkondan düşerek öldü
AA

Songül Can (33), dün akşam 10 aylık bebeği Yaprak ile Bolu’nun Borazanlar Mahallesi 434. Sokak'taki apartmanda oturan yakınlarını ziyarete gitti.

Çocuğunu uyutmak için yan odaya giden anne Can, bebeğiyle birlikte çıktığı balkondan düştü.

ANNE VE KIZI KURTARILAMADI

Anne ve kızının düştüğünü görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Sağlık personelince Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan anne ve bebeği, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bolu’da anne ve kızı balkondan düşerek öldü

DAHA ÖNCE DE DÜŞTÜ

Polis ekipleri, olayın aydınlatılması için çalışma başlatırken; annesiyle birlikte 5’inci kattan düşerek hayatını kaybeden 10 aylık Yaprak’ın, 4 ay önce Mudurnu ilçesinde yaşadığı evin 2’inci katından da düştüğü ve tedavi gördüğü hastaneden dün taburcu olduğu öğrenildi.

Bolu’da anne ve kızı balkondan düşerek öldü

KAHREDEN DETAY İNCELEMEDE ORTAYA ÇIKTI

Olayın intihar olabileceği üzerine geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, görgü tanıkları ve çevredeki kameraları incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde, 5’inci kattan beton zemine düşenin önce 10 aylık bebek olduğu ve anne Songül Can’ın bebeğinden 10 saniye sonra yere düştüğü görüldü.

Bolu’da anne ve kızı balkondan düşerek öldü

ANNE ŞİZOFRENİ TEDAVİSİ GÖRDÜ

Anne Songül Can’ın, 6 yaşındaki ilk çocuğu M.C.’yi dünyaya getirdikten sonra psikolojik sorunlar yaşadığı ve her iki doğumun ardından da uzun süre Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şizofreni tedavisi gördüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)