Bolu’da park halindeki tırı çaldıktan sonra eski sevgilisinin evine gidip laptop çalan şüpheli A.G., polis ekiplerinin titiz çalışmasıyla yakalandı.
21 Mart akşamı Bolu’nun Köroğlu Mahallesi’nde mahalle sakinleri, park halindeki bir tırın çalındığını fark edince polis ekiplerine haber verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede geniş çaplı soruşturma başlattı.
GÜVENLİK KAMERALARI ZANLIYI ELE VERDİ
Sahipleri tarafından bildirilen tır, Sümer Mahallesi’nde polis tarafından bulundu. Yapılan incelemelerde yaklaşık 200 saatlik güvenlik kamerası görüntüsü değerlendirildi. Görüntülerden yola çıkan ekipler, tırı çalan kişinin 30 yaşındaki A.G. olduğunu tespit etti.

ESKİ SEVGİLİSİNİN DE LAPTOPUNU ÇALDI
Polis, A.G.’yi Akpınar Mahallesi’ndeki evinde gözaltına aldı. Yapılan araştırmada, zanlının çaldığı tır ile eski sevgilisinin evine gittiği ve buradan da bir laptop çaldığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından A.G., adliyeye sevk edildi.


