Denizli'de eşini öldürdükten sonra çuvala koyarak gömen koca tutuklandı
İHA

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi olan Mine Kocadağ ile eşi Mithat Kocadağ arasında, 6 ay önce yasak aşk kavgası çıktı.

Eşiyle yaşadığı kavga sonrasında evden ayrılan Mine Kocadağ, sırra kadem bastı.

Geçen 6 aylık süreçte Mine Kocadağ'dan herhangi bir haber alınamazken, genç annenin öldürülmüş olabileceği iddiası üzerine arama çalışmalarına bu yönde hız verildi.

Cinayeti itiraf etti

Bir taraftan kazı çalışmaları devam ederken, aylardır suskunluğunu koruyan koca Mithat Kocadağ, canlı yayında suçunu itiraf ederek, cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Kocadağ, kafasını vurarak öldüğünü iddia ettiği eşinin cansız bedenini bazanın altına koyduktan 2 gün sonra çuvala koyarak arabaya taşıdığını ve gömdüğünü belirtti.

"Cesedi bazanın altına sakladım"

Olayı en ince ayrıntısına kadar anlatan Mithat Kocadağ şu ifadeleri kullandı;

Gece saat 03.00’te mutfakta tartıştıktan sonra ittirince yere düştü. Kafasını vurdu ve öldü. Saat 05.00’e kadar yaklaşık 2 saat boyunca kanlar içinde yerde kaldı. Mutfaktaki yerden kaldıramadım. Mine’nin yüzünü havluyla sildim. Mutfaktan, banyoya götürdüm. Banyoda son kez karıma sarıldım, öptüm. Daha sonra yatak odasındaki bazanın altına sakladım cesedi. Sabah saatlerinde duş aldım ve işe gittim. Cesedi bazanın altında 2 gün boyunca kaldı. Bazanın altından cesedi çıkardım çarşafa sardıktan sonra çuvala koydum, o şekilde taşıdım. Kardeşimin aracına koydum, cesedi ilk önce köye götürmek istedim ama daha sonra çalıştığım yere götürdüm. Saat 06.00’da otelin yakınına gömdüm. Cesedi el arabasıyla taşıdım, sera olan yerin yakınına gömdüm. Üzerine biraz toprak attım."

Bahse konu çuval bulundu

Mithat Kocadağ canlı yayında, ekiplere genç kadını gömdüğü yeri tarif etti. Ekipler, canlı yayında gelen itiraf ve yer gösterme sonrası kocanın tarif ettiği bölgeye geldi. Kocanın çuvala koyduğu eşini el arabası ile taşıyıp attığı ve üzerine çam ağaçlarının dalları ile örttüğü noktada, dallar titizlikle kaldırıldı ve bahsedilen çuval bulundu.

Çuvalın ağzı açıldığında kadının cansız bedeni bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından cansız beden, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Adliyeye sevk edildi

Mithat Kocadağ, itirafın ardından canlı yayında ekipler tarafından gözaltına alındı. İstanbul’dan Denizli’ye getirilen Mithat Kocadağ, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, koca sevk sırasında kendisine yöneltilen soruları ise yanıtsız bıraktı.

Bir diğer yandan yaşanan son gelişmeye göre, cani koca tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)