Denizli'de kadın hastalıkları doktoru, uzman çavuş tarafından öldürüldü
DHA

Denizli'de, doktor ile uzman çavuş arasında dehşet yaşandı.

Konya'dan Denizli Acıpayam Devlet Hastanesi'ne atanan ve daha sonrasında kendi muayenehanesini açan kadın hastalıkları uzmanı Naim Ünsal, saat 14.00 sularında kentteki askerlik şubesinin önüne geldi.

O esnada ismi öğrenilemeyen uzman çavuş ile doktor arasında bilinmeyen şekilde tartışma yaşandı.

Uzman çavuş, doktoru vurdu

Bu sırada tabancasını çıkaran uzman çavuş, Naim Ünsal'a ateş etti.

Yakalanıp gözaltına alındı

Dr. Ünsal olay yerinde yaşamını yitirirken, polis ekipleri de uzman çavuşu suç aleti tabancayla yakalayıp, gözaltına aldı.

Öte yandan kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Naim Ünsal'ın (63), jandarma uzman çavuş Musa Aktaş (28) tarafından tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili detaylar belli oldu.

Atlarına daha önce bakıcılık yaptığı öğrenildi

Oto galericiyi tehdit ettiği iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bir süre önce açığa alındığı öğrenilen uzman çavuş Aktaş'ın, Dr. Ünsal'ın atlarına daha önce bakıcılık yaptığı öğrenildi.

İddiaya göre, o dönemden aralarında borç nedeniyle husumet bulunan ikiliden Aktaş, konuşmak için Ünsal'ın Acıpayam Jandarma Komutanlığı karşısındaki at yetiştirdiği arazisine geldi.

Denizli'de kadın hastalıkları doktoru, uzman çavuş tarafından öldürüldü

Olay yerinde hayatını kaybetti

İkili arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Aktaş, tabancasını çıkarıp, Dr. Ünsal'ı bacağından vurdu ardından olay yerine geldiği 42 B 4447 plakalı otomobiline bindi.

Yaralı halde peşinden gittiği Aktaş'ı otomobilinden indiren Ünsal, darbetmeye başladı. Bunun üzerine Aktaş, doktora 2 el daha ateş etti. Ünsal, vücuduna isabet eden mermiler nedeniyle olay yerinde yaşamı yitirdi.

Denizli'de kadın hastalıkları doktoru, uzman çavuş tarafından öldürüldü

"15 bin lirasını istedi, tartışma çıktı"

Dr. Naim Ünsal'ın kendisi kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olan eşinin ise emniyette verdiği ifadede "Uzman çavuş Musa Aktaş, 2 gün önce bizde yemekteydi. Eşim, daha önce 15 bin lira borç para verdi. Bugün onu istemişti, tartışma ondan çıktı" dediği öğrenildi.

Öte yandan olay yerinde 9 kovan bulunduğu öğrenildi.

Doktor, askerlik şubesi önünde uzman çavuş tarafından öldürüldü -1

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)