Diyarbakır'da, güzellik merkezine giren hırsızın rahat tavırları kamerada

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesindeki bir saç ekim ve güzellik merkezinde, cumartesi akşamı yaşanan hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, iş yerinin kapanmasının ardından bir şahsın rahat tavırlarla gelip, duvardan atlayarak içeri girdiği görüldü.

İHA’nın haberine göre; yaklaşık 30 bin liralık malzeme çalan şahıs, kayıplara karıştı.

Kimliği tespit edildi

İş yerine geldiğinde durumu fark eden işletme sahibi Umut Elkaan, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Kayapınar Asayiş Büro ekipleri, yaptıkları inceleme sonrası şahsın H.D. isimli şahıs olduğunu tespit etti. Sokak sokak şahsın yakalanması için arama başlatıldı.

Diyarbakır'da, güzellik merkezine giren hırsızın rahat tavırları kamerada ViDEO

“Meskensiz ve madde kullanan biri”

Umut Elkaan, olaya yönelik açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Olay, cumartesi günü iş yerini kapattıktan sonra saat 18.00 sularında gerçekleşiyor. Şahıs çitlerden atlayarak arka bahçeden dolanıp güpegündüz içeriye giriyor. Birkaç parça eşyamızı alıp götürüyor. Sabah iş yerimize geldiğimizde bunun farkına vardık. Hemen güvenlik güçlerine haber verdik. Gerekli incelemeler yapıldı ve şahsın ismi tespit edildi. Şahıs, meskensiz ve madde kullanan biri olduğu için bizden sonra birkaç yerde daha hırsızlık yapmış. 25-30 bin civarında zararım oldu. Şikayetçi olduk. Yakalanmasını bekliyoruz.”

Diyarbakır'da, güzellik merkezine giren hırsızın rahat tavırları kamerada

Diyarbakır'da, güzellik merkezine giren hırsızın rahat tavırları kamerada