Eskişehir’de hamallık yapan adamın aracını çaldılar
İHA

Eskişehir’in Kumlubel Mahallesi Esenli Sokak’ta Mehmet Ali Çelik’e ait 16 Y 1027 plakalı 1987 model otomobil, henüz kimliği belirsiz şüpheli tarafından 8 Ocak Cumartesi günü saat 20.00 sıralarında çalındı.

Sabah ekmek almak için evden çıkan Çelik, arabasını park ettiği yerde görmeyince, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

“BU ARABA HELAL PARAYLA ALINDI, SİZE YARAMAZ”

Arabasını zor şartlar altında aldığını belirten Çelik, hırsızlara “Bu araba helal parayla alındı, size yaramaz. Benim arabamı geri getirin” diyerek çağrıda bulundu.

Öte yandan yaşanan hırsızlık anları, sokakta bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Eskişehir’de hamallık yapan adamın aracını çaldılar VİDEO

12 GÜN OLDU

Mehmet Ali Çelik, “Saat 16.00 sıralarında arabamı getirdim park ettim. Aracımı kilitledim ve eve çıktım. Ertesi gün 12.00 gibi aşağıya indiğimde ilk önce bir baktım. Düşündüm ve ‘ben arabayı buraya bırakmıştım’ dedim. Dalgınlıkla arabayı 'Başka yere mi park ettim?' diye etrafıma baktım. Sonra fırıncıya ‘Buraya ben arabamı bırakmıştım, herhangi bir kamera görüntüsü var mı?’ diye sordum. Görüntüyü ancak polisler alabilir dediler. Hemen polisi aradım. Polis geldi, çalındığı anlaşıldı. Aşağı yukarı bugün 12’inci gün. O günden beri hala arabamdan haber çıkmadı.” dedi.

Eskişehir’de hamallık yapan adamın aracını çaldılar

“HAMALLIK YAPARAK PARAMI KAZANIYORUM”

Tek isteğinin arabasının bir an önce bulunması olduğunu söyleyen Çelik, “Ben evden eve eşya taşıma sektöründe hamallık yaparak paramı kazanıyorum. İki kızım var biri üniversiteyi bitirdi, diğeri ise son sınıfta. Ben hem çocuklarıma harçlıklarını gönderdim hem de dişimle tırnağımla arttırdığım 3-5 kuruşumla ayağımı yerden kessin diye 87 model eski kasa bir araba aldım. Yaşım da ilerlediği için eskisi gibi yol yürüyemiyorum. Eskisi gibi de çalışamıyorum zaten. En azından işe gidip gelirken bari kullanırım diye aldım.

Eskişehir’de hamallık yapan adamın aracını çaldılar

"ALNIMIN TERİNİ SİLDİM, CEBİME KOYDUM"

Şimdiye kadar hep alnımın terini sildim, cebime koydum. Bütün çoluğumu çocuğumu ben bu paralarla okuttum. Kimseye aman demedim, kimseden bir şey istemedim. Benim arabamı en yakın zamanda getirin. Ben bunu hiçbir zaman için haram parayla almadım. Bu araba helal parayla alındı. Bu size yaramaz. Tek isteğim, emniyet güçlerinin bu konudaki çalışmalarını bir an önce hızlandırmaları ve benim arabamın bulunması. Başka hiçbir şey istemiyorum.” diye konuştu,

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)