Gaziantep'te hemzemin geçitte tren, öğrenci servisine çarptı

İslahiye ilçesinde hemzemin geçitte okul servisi ile tren çarpıştı. Servis aracında öğrenci bulunmaması olası bir faciayı önlerken kaza anı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nden geçen İslahiye-Suriye tren hattındaki hemzemin geçitte, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait yol bakım otosunu kullanan M.Ş., geçitten geçmek isteyen H.P. (66) yönetimindeki 27 S 6781 plakalı okul servisine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araçta maddi hasar meydana gelirken çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

ÖĞRENCİ OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Okul servisinin kaza sırasında boş olması ise olası bir felaketin yaşanmasını engelledi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan çarpışma, çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, servis aracının hemzemin geçitten geçtiği sırada trenin çarpması yer aldı.

Kazayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)