- İstanbul Avcılar'da 4 katlı metruk binada uyuşturucu üretimi yapıldığı tespit edildi.
- Emniyet ekipleri binanın birinci katında imalathane kurulduğunu ve 1 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
- Binada çeşitli uyuşturucu üretim malzemeleri ve 19 kök hint keneviri ele geçirildi.
İstanbul'da Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri Gümüşpala Mahallesi'nde yürütülen çalışmalar kapsamında 4 katlı metruk binada uyuşturucu imal ve ticareti yapıldığını tespit etti.
Bunun üzerine ekipler belirlenen adrese operasyon düzenledi.
1 GÖZALTI
Operasyonda binanın birinci katının uyuşturucu imalathanesi olarak belirlenirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

Binada uyuşturucu üretiminde kullanılan dişi hint kenevirlerinin ekili olduğu, bu bitkilerin büyümesi için ısıtma ve aydınlatma düzenekleri oluşturulduğu ortaya çıktı.
Operasyonda imalathane olarak kullanılan binada ekili şekilde bulunan 14 kilo 500 gram ağırlığındaki 19 kök hint keneviri bulunurken elektrikli soba ve havalandırma gibi düzeneklere de el konuldu.
Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

