İstanbul Havalimanı'nda 'kaçakçılık' operasyonunda yakalanan 4 memur, usulsüzlük iddialarıyla gözaltına alındı. Şüphelilerin ürünlerin bulunduğu anda şampanya patlattıkları anlar ise kameraya yansıdı.
İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğü'nde 'kaçakçılık' iddiasıyla operasyon başlatıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, müdürlükte görevli 4 gümrük personeli hakkında usulsüzlük yaptıkları tespit edildi.
USULSÜZ ÇIKARILAN MALZEMELERİN PİYASAYA SÜRÜLDÜĞÜ BELİRLENDİ
4 memurun görevlerinin vermiş olduğu kolaylıklardan faydalanarak gümrüklü alandan usulsüz olarak çıkardıkları malzemeleri piyasaya sürdükleri iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
Zanlıların ürünlerin bulunduğu alanda şampanya patlatarak kutlama yaptığı anlar kameraya yansıdı.
Soruşturma kapsamında, 4 şüpheliye yönelik 5 adreste operasyon düzenlendi.

4 MEMUR GÖZALTINA ALINDI
Yapılan arama çalışmalarında 90 paket sigara, 83 adet parfüm, 77 adet gözlük, 33 adet ayakkabı şal çanta gibi emtia ürünleri, 21 adet alkollü içki şişesi, 2 adet kafa üstü kulaklık ve 1 adet lüks bir markanın saati ele geçirildi.
Düzenlenen operasyon sonucu 4 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.



