- İstanbul Esenyurt'taki bir alışveriş merkezinde, kadın kılığında dolaşan bir hırsız, iki kadının cebindeki telefonları çaldı.
- Bebekli bir kadını ve daha sonra bir başka kadını hedef alan hırsız, her iki olayda da güvenlik kameralarına yakalandı.
- Hırsız, malları incelerken kadınların yanına yaklaşarak telefonları çaldıktan sonra hızla uzaklaştı.
AI özetimiz yardımcı oldu mu? Bize bildirin.
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir alışveriş merkezinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, kılıktan kılığa giren bir kadın hırsız, içeride müşteri kılığında gezmeye başladı.
Kadın hırsız, bebekli bir hemcinsini hedef seçti.
TELEFONU CEPLERİNDEN ALDI
Kadının ürünlere baktığı sırada yanına yaklaşan hırsız, kurbanın cebindeki telefonu yavaşça çalarak oradan hızla uzaklaştı.
Farklı bir gün yine AVM'ye gelen kadın hırsız, bu kez bir giyim mağazasındaki ürünleri inceleyen hemcinsine yöneldi.
O ANLAR KAMERADA
Kadının cebindeki telefonu çalan hırsız, oradan hiçbir şey yokmuş gibi uzaklaştı.
Soğukkanlı hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.
