İstanbul'da araçlara vurup kaçan sürücü kamerada
İHA

İstanbul'un Aksaray ilçesinde bir kamyonet, ilk olarak sokakta park halindeki Ramazan P.’ye (44) ait otomobile sağ ön tampondan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle geriye giden otomobil aynı hizada park halinde olan Uğur K.’ye (42) ait otomobil ile çarpıştı.

2 ARAÇ HASAR GÖRDÜ

Çarpışmanın etkisiyle park yerinde bulunan aydınlatma direği ve duvara çarpan otomobillerde maddi hasar oluştu.

Yaşanan kaza anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayı çarpma sesleriyle duyarak fark eden otomobil sahipleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da araçlara vurup kaçan sürücü kamerada ViDEO

KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR

Kaza tespiti yapan polis ekipleri güvenlik kamerasının kaydını inceleyerek, 2 otomobile çarpıp kaçan kamyonet ve sürücüsünü arama çalışmalarına başladı.

Yaşanan kazayı anlatan araç sahibi Uğur K., “Gece yarısı saat 1’e 10 kala benim araçla komşunun aracı burada park halindeydi. Şurada komşumuz Ramazan beyin aracı park halindeydi. Benim de burada aramızda 2 metrelik bir mesafe vardı. Ben yatmak üzereydim. Bir ses duyduk. Pencereden baktığımda aracın şu tarafa gittiğini gördüm aşağıya indim. Sonra kameraları kontrol edip polisi çağırdık. Karşı taraftan 1479 Sokaktan çıkıyor. Araç oradan geliyor hızlı bir şekilde Ramazan beyin aracına sağ önden çarpıyor. Ramazan beyin aracı hareket haline geçiyor. Benim aracıma vuruyor. Benim araç da aynı zamanda direğe vuruyor. Tekrardan arabalar sırt sırtaydı. Tekrardan bir daha çarpışma oluyor. Belki 20 bin liranın üzerinde masraf var yani bu masraflar da bizim için de önemli paralar” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kamyonetin 2 araca vurup kaçması güvenlik kamerasında -1

Kamyonetin 2 araca vurup kaçması güvenlik kamerasında -2

Kamyonetin 2 araca vurup kaçması güvenlik kamerasında -3

Kamyonetin 2 araca vurup kaçması güvenlik kamerasında -4

Kamyonetin 2 araca vurup kaçması güvenlik kamerasında -5

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)