İstanbul'da eski sevgilisi evini basıp binayı taşladı: Etrafa rastgele ateş açtı

İstanbul'da eski sevgilisi evini basıp binayı taşladı: Etrafa rastgele ateş açtı

Esenyurt'ta bir adam, eski sevgilisinin evini basarak mahalleyi birbirine kattı. Uzun süre kadının evine taş atan şahıs, mahallelinin tepkisinin ardından koşarak kaçtı. Kısa bir süre sonra silahla tekrar olay yerine gelen şahıs, bu sefer de defalarca etrafa ateş etti.

İstanbul Esenyurt'ta silah sesleri yükseldi.

Kendisinden ayrılmasını kabul edemediği eski sevgilisinin evini basan şahıs, Üçevler Mahallesi'ni birbirine kattı.

TAŞ İLE CAMI KIRMAYA ÇALIŞTI

Uzun süre sokakta bağırarak aşağı inmesini isteyen şahıs, ardından ise taş atarak camını kırmaya çalıştı.

Binanın dış cephesi ve çevredeki arabaların zarar görmesi üzerine ise komşular adama bağırmaya başladı.

SİLAHLA RASTGELE ATEŞ AÇTI

Ardından komşuların sokağa inmesi üzerine adam olay yerinden kaçarken durum polise haber verildi.

Takıntılı sevgili, kısa bir süre sonra bu sefer de silahla ateş etmeye başladı.

KADIN DA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Defalarca etrafa ateş eden şahıs, olayın ardından bir arabaya binerken, kadın ise sinir krizi geçirdi.

Sokakta polisin gelmesini bekleyen kadın komşularına "Bana bıçak verin." diyerek bağırdı.

Polisin gelmesiyle son bulan olayda, eski sevgilinin gözaltına alındığı öğrenildi.

"OTURDUĞUMUZ SOKAKTA BÖYLE BİR ŞEY OLMASI KORKUTUCU"

Aracı zarar gören mahalle sakini Yaşar Çelik, yaşananları şu sözlerle anlattı:

Evde oturuyordum, ses geldi. Baktığımda bir adam evleri, arabaları taşlıyordu. Ben bağırınca adam koşarak kaçmaya başladı.

Hemen polise haber verdik, karakola gittik. Adam tekrar gelerek bu sefer de etrafa ateş etmiş. Bir komşumuz uyuyordu, evinin camına isabet etmiş mermilerden birisi.

Korkuyoruz, insanın oturduğu sokakta böyle bir şey olması gerçekten korkutucu.

Tüm sokaktakiler korkuyor. Komşumuzun eski erkek arkadaşıymış, ayrılmışlar. Bu nedenle de böyle bir şey yapmış.

Kadın karakola giderken korkudan titriyordu, 'Beni öldürecek bu' diyordu.

"ÇOCUKLARIM VAR, ADAM EVİ KURŞUNLADI"

Evine mermi isabet eden bir mahalle sakini ise, şunları söyledi:

"Yatıyordum, bir ses duydum. Adam cama ateş etmiş, cam kırıldı. Olayın ardından ise arabasına binerek kaçtı. Millet adamı yakalamaya çalıştı fakat adamı yakalayamadılar. Polisler gelerek inceleme yaptılar. Nasıl korkmayalım böyle bir durumda. Evimde çocuklarım var, adam evi kurşunladı."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)