İstanbul'da aracının hakimiyetini kaybetti, refüje çarptı

Çatalca'da şoförün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon refüje çarparken, sürücü ise kıl payı ölümden döndü. Görüntülerde ise kamyonun önce refüje, ardından reklam panosuna çarparak devirdiği anlar yer alıyor.

İstanbul Çatalca'da korku dolu anlar...

Oklalı Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, yol kenarındaki refüje çarparak reklam panosunu devirdi.

KAZAYI GÖRENLER EKİPLERE HABER VERDİ

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak kazayla ilgili soruşturma başlattı.

SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan şoför, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ise yol kenarındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, seyir halindeki kanyonun bir anda yoldan çıktığı; önce refüje, ardından reklam panosuna çarparak devirdiği anlar yer alıyor. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)