İstanbul'da kapkaçı görünce yarı çıplak önlemeye çalıştı
İHA

Çantası çalınan yaşlı kadının çığlık sesine yetişen adam, kapkaççıları yakalamak için yarı çıplak halde hırsız kovaladı.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi'nde ara sokaktaki evine yürüyen Neriman K. adındaki yaşlı kadının, sokağa girdiği esnada motosikletli kapkaççılar tarafından çantası çalındı.

ÇIĞLIKTAN KORKTULAR

İçerisinde cep telefonu, kimlik ve 100 lira olan çantayı alarak kaçmaya başlayan kapkaççılar, kadının çığlıklarından korkunca panik yaparak dengelerini kaybetti.

YARI ÇIPLAK KOŞTU

Kontrolü kaybeden şahıslar, motosiklet ile yere savrulduktan sonra ara sokağa girerek gözden kayboldu. Olaya şahit olan bir vatandaş, yarı çıplak şekilde koşarak kapkaççıları yakalamaya çalıştıysa da yetişemedi.

İstanbul'da kapkaçı görünce yarı çıplak önlemeye çalıştı - VİDEO

EMNİYET ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen  Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekipler Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.

MOTOSİKLET ÇALINTI ÇIKTI

Bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, şahısların eşkallerini ve plakasız motosikletin çalıntı olduğu tespit etti. Motosikletin sahibine ise haber verildi.

(Özel) İstanbul’da vatandaşın yarı çıplak kapkapççıları kovaladığı anlar kamerada -2

2 KİŞİYDİLER

Olay anını gören bir vatandaş,  “Yaşlı kadın ağır şekilde geliyordu. Bir motosikletin üzerinde iki çocuk vardı. Kadının çantasını kaptılar, tabii ben fark etmedim ama bağırınca anladım. Sokağın ortasına fırladım, bir sürü insan vardı. Tutun diye bağırdım ama 6-7 kişi vardı biri tutmadı. Motosiklettekiler kaçtı." ifadelerini kullandı.

Beyoğlu polisi, şahısları yakalamak için çalışma başlattı.


(Özel) İstanbul’da vatandaşın yarı çıplak kapkapççıları kovaladığı anlar kamerada -1

(Özel) İstanbul’da vatandaşın yarı çıplak kapkapççıları kovaladığı anlar kamerada -3

(Özel) İstanbul’da vatandaşın yarı çıplak kapkapççıları kovaladığı anlar kamerada -4

(Özel) İstanbul’da vatandaşın yarı çıplak kapkapççıları kovaladığı anlar kamerada -6

(Özel) İstanbul’da vatandaşın yarı çıplak kapkapççıları kovaladığı anlar kamerada -7

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)