İstanbul’da makas atan otomobil bankaya girdi
İHA

İstanbul'un Avcılar ilçesi Cihangir Mahallesi E-5 Karayolu yan yol Beylikdüzü istikametinde, makas atarak ilerlediği belirtilen M.Ç idaresindeki otomobil, önünde seyreden Samet Bostancı idaresindeki  lüks otomobile arkadan çarptı.

BANKAYA DALDI

Çarpmanın etkisiyle Samet Bostancı’nın kullandığı otomobil aydınlatma direğine çarparken M.Ç’nin kullandığı otomobil yan yolda bulunan bir bankanın camını kırarak içeri girdi.

Kazada 2 kişi yaralandı. Kazanın olduğunu görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulansla Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

İstanbul’da makas atan otomobil bankaya girdi VİDEO

"DONDUM KALDIM"

Makas atan otomobilin çarptığı ve olayın şokunu atlatamayan sürücü Samet Bostancı, o an korktuğunu belirterek, “Ben bu şeritten geliyordum sol şeritten normal halde geliyordum. Arkadaş makas atarak geliyordu. Buradan makas atarken kontrolünü kaybetti. Bana sağ arka tarafımdan çarptı. Burada bende direk ile araç arasında kaldım. O da banka içine girdi. O an ben şoka girdim zaten. Baktım parmağım kanıyor, bacaklarım kanıyor. O an 15 - 20 saniye dondum kaldım. Arabadan indim ondan sonra ortalık gördüğünüz gibi” şeklinde konuştu.

Polis ekipleri çevrede önlem alırken olay yerine banka yetkilileri geldi. Bankanın içine giren otomobil ile direğe çarpan otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

İstanbul’da makas atan otomobil bankaya girdi

İstanbul’da makas atan otomobil bankaya girdi

İstanbul’da makas atan otomobil bankaya girdi

İstanbul’da makas atan otomobil bankaya girdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)