İstanbul'da otobüs durağında bir kız öğrenciye silahlı saldırı

Sultangazi ilçesinde otobüs bekleyen bir kız öğrenciye yönelik silahlı saldırı paniğe neden oldu. Olayda hedef alınan öğrenci yara almazken, saldırıyla ilgisi olmayan bir vatandaş yaralandı.

  • Sultangazi ilçesinde bir otobüs durağında kız öğrenciye silahlı saldırı gerçekleştirildi.
  • Saldırıda öğrenci yara almazken, olayla ilgisi olmayan bir vatandaş yaralandı.
  • Saldırgan yakalanırken, kurşunlar bir araca da isabet etti.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bulunan Cebeci İETT Otobüs Garajı'ndaki otobüs durağında bekleyen 16 yaşındaki kız öğrenciye bir şahıs tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Bu sırada bölgede bulunan polis ekipleri durumu fark ederek saldırgana müdahale etti. Açılan ateş sonucu öğrenciye bir şey olmazken, o esnada oradan geçen bir vatandaş yaralandı.

SALDIRGAN GÖZALTINDA

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Kurşunlardan bazılarının seyir halindeki bir araca da isabet ettiği öğrenildi.

Şüphelinin daha önce ateş açtığı kızı ve başka öğrencileri taciz ettiği ve ailelerin suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.