İzmir'de kızını taciz eden komşusunu iz sürerek buldu
İHA

İzmir'in Menderes ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki Z.B., iddiaya göre sosyal medya üzerinden farklı hesaplar açan bir şüpheli tarafından çıplak fotoğraf istemiyle yaklaşık 2 ay boyunca tacize uğradı.

Durumu öğrenen ve tacizcinin 'Seni her gün görüyorum' diyerek Z.B.'nin nerelere gittiğini söylemesi üzerine paniğe kapılan anne Sevilay B., şüphelinin yakınlarda biri olduğunu düşündü.

TACİZCİYİ BULMAK İÇİN TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER

Tacizcinin mesajları üzerine korkusu artan anne Sevilay B., tacizciyle kızıymış gibi yazıştı. Anne, tacizciye 50 lira karşılığında çıplak fotoğraflarını göndereceğini söyledi ve parayı yakınındaki markete bırakmasını istedi. Markete giden şüpheli, 50 lirayı denildiği gibi market sahibine bıraktı.

Bu sırada güvenlik kameraları da şüpheliyi kaydetti. Güvenlik kamerası görüntülerinde tedirgin tavırlar sergileyen şüphelinin "Bir kız çocuğu bu parayı gelip alacak" dediği duyulurken, market sahibinin, 'Senin çocuklar mı alacak?' şeklinde sorusuna, 'Yok başka. Benim çocuklar değil. Biraz sonra gelip alacak. Tamam' diye yanıt verdiği görüldü.

İzmir'de kızını taciz eden komşusunu iz sürerek buldu ViDEO

ŞÜPHELİ KOMŞULARI ÇIKTI

Markete giderek güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Sevilay B., şüphelinin evli ve iki çocuk babası olan karşı komşuları Ali D. (32) olduğunu gördü.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST KALDI

Güvenlik kamerası kayıtları ile mesajlaşmaların ekran görüntülerini alan Sevilay B., durumu polise bildirdi. Olaydan sonra yakalanıp gözaltına alınan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İzmir'de kızını taciz eden komşusunu iz sürerek buldu

MAĞDUR ANNE-KIZ KORUMA ALTINA ALINDI

Anne Sevilay B. ile kızı Z.B., olaydan sonra savcılık tarafından bir ay süreyle koruma altına alındı.

EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇACAK

Z.B.'yi taciz eden ve anne Sevilay B.'nin planıyla yakalanan taciz şüphelisi Ali D.'nin para verdiği market işletmecisi Fatih G., Ali D.'yi tanıdığını, hem kendisinin hem de eşi ve çocuklarının haftada bir gelip alışveriş yaptığını söyledi.

Fatih G., "Şahıs geldi, para bırakacağını ve bir kız çocuğunun alacağını söyledi. Acelesi var gibiydi, telaşlıydı. Pek anlam veremedim. 'Senin çocuklar mı gelip alacak?' diye sordum, 'Yok abi başka çocuklar gelecek. Görmedin, duymadın' gibi bir şeyler söyledi. Hemen çıktı gitti. 10 dakika geçmeden tacize uğrayan kızın annesi gelip bana para bırakan olup olmadığını sordu. Sonra, bana bu adamın kızını taciz ettiğini, 3 aydır bulamadıklarını söyledi ve görüntüleri istedi. Ben de verdim. Polisler geldi, onlara da verdik. Daha sonra ne oldu bilmiyorum. Polise ifade verdik. Dün tacizcinin eşi buraya alışveriş yapmaya geldi. Kendisine bana bırakılan parayı iade ettim. Bana 'Olayla ilgili bilgim var abi, biz boşanıyoruz' dedi. Gelip alışveriş yaptıkları için iki aileyi de tanıyorum. Tacizcinin de 1 erkek 1 kız çocuğu var. Böyle bir şey yapmaması gerekir. Benim de bu kişinin yakalanmasında faydam olduysa mutlu olurum." dedi.

İzmir'de kızını taciz eden komşusunu iz sürerek buldu

İzmir'de kızını taciz eden komşusunu iz sürerek buldu

İzmir'de kızını taciz eden komşusunu iz sürerek bulduİzmir'de kızını taciz eden komşusunu iz sürerek buldu

İzmir'de kızını taciz eden komşusunu iz sürerek buldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)