Kadıköy'de diş hekiminin katil zanlısı kameradan tespit edildi

İstanbul'un Kadıköy ilçesi Caferağa Mahallesi General Asım Gündüz Caddesi'ndeki muayenehanesinde 64 yaşındaki diş hekimi Şeyma Biran, 3 gün önce bıçakla öldürülmüş halde bulundu.

Katil zanlısı kameralardan tespit edildi

Olayın ardından çalışma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarını tek tek inceledi. İncelenen görüntülerde bir kişinin 20 Mayıs günü saat 16.36'da binadan çıktıktan sonra koşarak hızla uzaklaştığı görüldü.

DHA'nın haberine göre, kimliği tespit edilen şüphelinin Rasimpaşa Mahallesi, Macit Erbudak Sokak'taki evine polis bugün operasyon düzenledi.

Operasyonda Z.E yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kadıköy'de diş hekiminin katil zanlısı kameradan tespit edildi VİDEO

1 kişi tutuklandı

Cinayetle ilgili gözaltına alınan Z.E'nin ardından A.A, "suç delillerini gizlediği" gerekçesiyle gözaltına alındı. 2 zanlı da emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesine sevk edildi.

Savcılıkta ifade veren şüphelilerden Z.E, "tasarlayarak kasten öldürme", A.A. ise "suç delillerini gizleme" suçundan tutuklanmaları talebiyle hakimliğe gönderildi.

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, Z.E’nin tutuklanmasına, diğer şüpheli A.A'nın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti.

Kadıköy'de diş hekiminin katil zanlısı kameradan tespit edilip yakalandı -1

Olayı hatırlamadığını söyledi

Z.E'nin emniyette verdiği ifadede, psikolojik sorunları olduğunu iddia ettiği öğrenildi.

Diş hekimi tabelasını görünce Şeyma Biran'ın muayenehanesine gittiğini, Biran'ın muayene sonrası tedavi için 11 bin lira fiyat çıkardığını anlatan Z.E'nin, bu sırada kendisini kaybettiğini ve olayı hatırlamadığını söylediği kaydedildi.

Kadıköy'de diş hekiminin katil zanlısı kameradan tespit edilip yakalandı -2

Kadıköy'de diş hekiminin katil zanlısı kameradan tespit edilip yakalandı -3