Karabük'te evine giren gaspçıdan 'ölü' taklidi yaparak kurtuldu 
DHA

Karabük’e bağlı Arıcak köyünde yaşayan 70 yaşındaki Hafize Kaya, uyuduğu sırada evden gelen sesleri duydu.

Kaya, kalkıp odasından çıktığı anda şüpheliyle karşı karşıya geldi.  Saldırgan, Hafize Kaya’nın başına sopa ile vurdu. Yaşlı kadın direnmek istedi.

Kurtulamayacağını anlayınca da ölü taklidi yaptı. Şüpheli ise yerde kanlar içinde yatan Hafize Kaya’nın kolundaki 2 bileziği alıp, kaçtı.

AİLESİNİ ARADI

Şüphelinin evden çıkmasının ardından Hafize Kaya, ailesini arayarak yardım istedi. Durum, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Karabük'te evine giren gaspçıdan 'ölü' taklidi yaparak kurtuldu VİDEO

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Hafize Kaya, sağlık ekipleri tarafından Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Karabük Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı, olay yeri inceleme ve Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri, olay yerinde çalışma yaptı.

Çalışma sonunda R.Y. olduğu belirlenen  şüpheli, gözaltına alındı. Çaldığı bilezikler ele geçirildi.

Evine giren gaspçıdan 'ölü' taklidi yaparak, kurtuldu  -2

"ÖLÜ TAKLİDİ YAPTIM"

Yaşadıklarını anlatan Hafize Kaya, “İçeriden sesler duydum. Yatağımdan kalktım. Kapıyı açar açmaz bir adam karşıma dikildi. Elinde balta sopası vardı. Kafama vurdu, bağırdım. Kafama vura vura beni kapıya kadar götürdü. Ben yere yatınca, boğazıma sarıldı. Arbede esnasında sopayı yere düşürdü, ben de aldığım sopayla ona vurdum. Yüzünü yırttım. Ben ölü taklidi yapmaya başladım. O da öldüm sandı, kolumdaki bilezikleri çıkarttı. Evin kapısını açıp gitti.” dedi.

Evine giren gaspçıdan 'ölü' taklidi yaparak, kurtuldu  -1

Evine giren gaspçıdan 'ölü' taklidi yaparak, kurtuldu  -3

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)