Karabük'te polisten kaçtı, faciaya ramak kaldı

Safranbolu ilçesinde “dur” ihtarına uymayan sürücünün kaçışı sırasında yaşanan tehlikeli anlar araç kamerasına yansıdı. Şüpheli araçla kaçtıktan sonra yaya olarak izini kaybettirmeye çalıştı.

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayan bir sürücü, tehlikeli bir kovalamacaya neden oldu. 78 ABF 661 plakalı otomobilin sürücüsü, ekiplerin uyarısını dikkate almayarak hızla uzaklaştı ve polisi peşine taktı.

KALDIRIMA ÇARPIP KAÇTI

Kaçışını Barış Mahallesi yönünde sürdüren sürücü, Kireçkuyusu mevkisine doğru ilerlediği sırada Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde aracın kontrolünü kaybederek kaldırıma çarptı. Kazanın ardından araçtan inen şüpheli, bu kez yaya olarak kaçmaya çalıştı.

YOLCU YAKALANDI, SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ

Araçta bulunan yolcu polis ekiplerince kısa sürede yakalanırken, kaçan sürücünün kimliği yapılan çalışmalar sonucunda tespit edildi. Şüpheli hakkında çeşitli trafik ihlallerinden cezai işlem uygulandı. Olay yerindeki araç ise çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.

FACİADAN KIL PAYI DÖNÜLDÜ

Öte yandan kovalamaca sırasında yaşanan en kritik anlar araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kaçan otomobilin karşı yönden gelen bir araçla çarpışmaktan son anda kurtulduğu anlar dikkat çekti. Olası bir kazanın son anda önlendiği olayda, şans eseri yaralanan olmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)