Kars’ta öldürülen anne ve oğlunun katilleri bulundu
AA

İstanbul'dan bir süre önce ev almak için geldikleri Kars'ta Şehitler Mahallesi'nde ev baktıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan Figen Karadağ ile oğlu Mert Karadağ'ın, tüfekle öldürülüp bir su kuyusuna atılmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Olaya ilişkin gözaltına alınan ve halen polisteki işlemleri süren katil zanlısı M.S. ve suç ortağı olduğu belirtilen arkadaşı A.S.'nin, polisin titiz çalışmasıyla yakalandığı ortaya çıktı.

15 KİŞİLİK ÖZEL EKİP KURULDU

Anne ve oğlunun kaybolmasının ardından olayın aydınlatılması amacıyla Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'ın talimatıyla, Asayiş, İstihbarat ve Siber Suçlarla Mücadele şube müdürlüklerinde görevli polislerden 15 kişilik bir özel ekip kurulduğu öğrenildi.

Özel ekibin bu süreçte kentte inceledikleri MOBESE ve iş yeri kameralarından, anne ve oğlunun en son M.S. ile görüştüğünü tespit ettiği ve olaya ilişkin 20 kişinin ifadesine başvurduğu ifade edildi.

Kars’ta öldürülen anne ve oğlunun katilleri bulundu

ÖLDÜRÜP KUYUYA ATTILAR, KANLI KOLTUĞU DEĞİŞTİRDİLER

Özel ekibin, gerek teknik incelemeleri gerekse ifadesine başvurulan kişilerin beyanları doğrultusunda olayı aydınlatarak, cinayet zanlısı M.S. ile suç ortağı A.S.'yi yakaladığı kaydedildi.

Zanlılardan M.S.'nin anne ve oğlunu öldürdükten sonra bir otomobile koyup götürdüğü kuyuya attığı ve daha sonra aracın kan olan arka koltuğunu değiştirdiği de tespit edildi.

Kars’ta öldürülen anne ve oğlunun katilleri bulundu

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)