Kocaeli'de bebek arabasından düşen çocuğunu dövdü
DHA

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki Sekapark'ta bulunan bir kafeteryanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, baba çocuğunu bebek arabasıyla gezdirirken, arabanın içerisinde hareket eden çocuk sırt üstü yere düştü.

ÇOCUĞUN SIRTINA VURDU

Sinirlenen baba, yerden kalkarak doğrulan çocuğun sırtına hızla vurdu. Çocuk aldığı darbenin etkisiyle yere savruldu. Baba, hışımla kolundan çekip kaldırdığı çocuğu atarcasına bebek arabasına koydu.

Kocaeli'de bebek arabasından düşen çocuğunu döven baba ViDEO

Baba, daha sonra yere düşen oyuncağı alarak çocuğa verirken söylendi. Bu sırada çocuğun ağladığı görüldü. Baba, bebek arabasında bulunan çocuğuyla parktan ayrıldı.

Bebek arabasından düşen çocuğunu dövdü

"BENİM KANIM DONDU GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE"

Güvenlik kamera görüntüleri izlediğinde kanının donduğunu söyleyen kafeterya çalışanı Ceyhun Çıtak, “İçerideki garson arkadaşlarımın uyarısı üzerine kameraları inceledik. Sanırım adam önce içeride eşiyle tartışmış, çıkarken garson arkadaşlarımıza da biraz bağırmış. Beni de o konuyla alakalı uyardılar. Ondan sonra bebek arabasından düştükten sonra çocuğuna da vurduğunu söylediler. Kameralara baktığımda da görüntü çok farklı boyutlardaydı, tahmin ettiğimin çok üzerindeydi. Muhtemelen içeride yaşadığı tartışmadan sonra sinirlenip vuruyor çocuğuna. Çocuk bir anda bebek arabasından düşüyor, zaten dediklerine göre çocuğu bebek arabasına da fırlatarak atmış. Çocuk düştükten sonra sanırım ağlıyor diye kızdı ondan sonra çocuğa tekrar vurmuş ben de onu kameralardan gördüm. Sert de bir vuruş yapmış, uyarı anlamında değil. Sanki hırsını alıyormuş gibi vuruyor. Benim kanım dondu görüntüleri izledikten sonra" dedi.

Bebek arabasından düşen çocuğunu dövdü

Bebek arabasından düşen çocuğunu dövdü

Bebek arabasından düşen çocuğunu dövdü

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)