Konya'da iki mekana kumar baskını

Polis ekiplerince iki adrese düzenlenen kumar baskınında 53 kişiye toplam 400 bin 300 lira para cezası uygulandı.

Konya'da iki mekana kumar baskını

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Selçuklu ilçesindeki bir iş yeri ile Meram ilçesindeki ruhsatsız bir iş yerine operasyon düzenledi.

53 KİŞİYE 400 BİN LİRA CEZA

Selçuklu ilçesindeki iş yerine baskın yapan ekipler; 1 tombala makinası, tombala kartı, pulları ile 1 televizyon ve kamera ele geçirdi. İçeride kumar oynayan 25 kişiye, 'Kabahatler Kanunu'na muhalefetten toplam 33 bin 400 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca iş yerinde bulunan toplam 31 kişiye de kısıtlamayı ihlal ve sosyal mesafe kuralını ihlalden 228 bin 300 lira para cezası uygulandı. İş yeri sahibi A.D. hakkında ise 'kumar oynanmasına yer ve imkân sağlama' ve 'mühür bozma' suçundan adli işlem başlatıldı.

Meram ilçesinde içeride bir bölme oluşturulup, kafeye çevrildiği saptanan iş yerindeki 22 kişiye maske, sosyal mesafe ve kısıtlamayı ihlal suçlarından toplam 138 bin 600 lira para cezası uygulandı.

İş yeri sahipleri R.A. ve M.Y. hakkında 'Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma' suçundan adli işlem başlatılıp iş yeri mühürlendi.

Konya'da iki mekana kumar baskını ViDEO

Konya'da iki mekana kumar baskını

Konya'da iki mekana kumar baskını

Konya'da iki mekana kumar baskını

Konya'da iki mekana kumar baskını