Malatya'da evinin önündeki kaldırımı kapattı

Malatya'da yaşayan Adnan A., evinin önünde bulunan kaldırımın kendilerine ait olduğunu iddia etti ve alanı plastik dubalarla kapattı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesi'nde yaşayan Adnan A., evinin önünde bulunan kaldırımın kendilerine ait olduğunu iddia etti. 

Adnan A., söz konusu yerin 1995 yılında babası tarafından satın alındığını ve yıllarca vatandaşların mağdur olmaması için alanı açık tuttuklarını söyledi.

"KISITLAMA GETİRMEDİK"

2020 yılında babasının vefatının ardından mülkiyetin kendilerine geçtiğini ifade eden Adnan A., buna rağmen uzun süre herhangi bir kısıtlama getirmediklerini kaydetti.

"SIKINTI YAŞIYORUZ"

Son dönemde bazı komşuların araçlarını alana park etmesiyle sorun yaşandığını öne süren Adnan A., yaşlı ve hasta annesi ile kendisinin ve kiracılarının giriş çıkışta sıkıntı yaşadığını belirtti.

DUBALARLA KAPATTI

Uyarılara rağmen araçların çekilmediğini söyleyen Adnan A., yaşanan tartışmaların ardından konunun karakola ve savcılığa taşındığını belirtti.

Sürecin devam ettiğini ifade eden Adnan A., kendi imkânlarıyla güvenlik kameraları kurduklarını ve alanı dubalarla kapattıklarını söyledi.

Mahkeme sonucunu beklediklerini belirten Adnan A., dubaların durumu hakkında nihai kararın yargı süreci sonrası netleşeceğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)