İstanbul'un Maltepe ilçesi, İdealtepe Mahallesi'nde yaşayan Ümit F. ve eşi Deniz F.'nin arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı.
Tartışma kısa sürede kavga dönerken Ümit F., mutfaktan aldığı bıçakla eşini defalarca bıçakladı.
TAHİLSİZ KADIN HAYATINI KAYBETTİ
Eşini defalarca bıçaklayan saldırgan koca, olay yerinden kaçarken eşi Deniz F. ise hayatını kaybetti.Olayı duyan komşularının ihbarıyla olay yerine sevk edilen polis ekipleri, saldırgan kocanın yakalanması için çalışma başlattı.
Saldırganın aracıyla kaçtığını tespit eden polis ekipleri, kısa sürede Ümit F.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
Maltepe’de 9 yıllık eşini öldüren şahıs adliyeye sevk edildi VİDEO

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Ümit F.’nin olayda kullandığı bıçağı araçtan attığı tespit edildi. Zanlının gösterdiği yerde yapılan aramada, olayla kullanılan bıçak bulundu.
Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlı, adliyeye sevk edildi.
Olaydan sonra kaçış anları kameralara yansıyan şahsın, karsının kendisini aldattığını düşündüğünü söylediği öğrenildi.

BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİĞİ ÖĞRENİLDİ
Öte yandan Deniz F.’nin daha önce polise de şikayet ettiği kocası Ümit F. ile yakınlarının araya girmesiyle boşanmaktan vazgeçtiği öğrenildi.
