- Mersin Tarsus'ta, 35 yaşlarında bir şahıs bıçaklanarak öldürüldükten sonra tuzlanıp, halıya sarılarak çekyatla moloz alanına atıldı.
- Çekyatı fark eden bir kişi durumu polise bildirdi ve olay yerinde yapılan incelemelerde cesedin henüz kimliği belirlenemeyen engelli bir şahsa ait olduğu anlaşıldı.
- Ceset, kimlik tespiti ve otopsi için adli tıp kurumuna sevk edildi.
Mersin'de kan donduran bir cinayet işlendi.
Tarsus ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi İbni Sina Caddesi'ndeki molozların döküldüğü bir alanda bugün bırakıldığı değerlendirilen çekyatı fark eden bir kişi, almak için kontrol etti.
Altındaki halıyı görüp açan şahıs cesetle karşılanınca durumu polise bildirdi.
BIÇAKLA ÖLDÜRÜP TUZLAMIŞLAR
Olay yerine gelen polis ekipleri çekyat içindeki şahsın bıçaklanarak öldürüldüğünü daha sonra tuzlanıp halıyla sarılıp iple bağlandığını belirledi.
Savcı ve polisin yaptığı inceleme sonrasında henüz kimliği belirlenemeyen 35 yaşlarındaki şahsın cesedi otopsi için adli tıp kurumuna sevk edildi.

ENGELLİ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ
Öte yandan cesedi bulunan şahsın engelli olduğu, sağ kolunun geçmişten itibaren dirsekten itibaren olmadığı kimlik tespiti için çalışmanın sürdüğü öğrenildi.


