Muğla'da 73 yaşındaki kursiyer azmiyle örnek oldu

'Kadın dış giysileri dikimi' kursuna katılan emekli öğretmen Ayşe Nesrin Sevinç, azmi ve çalışkanlığıyla dikkat çekiyor.

Muğla'nın Ula ilçesinde yaşayan 73 yaşındaki Ayşe Nesrin Sevinç, herkese örnek oluyor.

Esentepe Mahallesi'nde açılan 'Kadın dış giysileri dikimi' kursu ilgi görüyor.

Kursun kursiyerleri arasında yer alan emekli öğretmen Ayşe Nesrin Sevinç, çalışmalarıyla öne çıktı.

İlerleyen yaşına rağmen üretime devam eden Sevinç'in kursa ilgisi ve disiplini, diğer kursiyerler tarafından takdirle karşılandı.

"KARDEŞİM GEL BURADA YAŞA DEDİ"

Ayşe Nesrin Sevinç, eşini kaybettikten sonra Bursa'da yalnız kaldığını belirtip, "Kardeşim burada yaşıyordu. 'Mutlu olursun' diye ısrar edince buraya geldim. Geldiğimden beri pişman olmadım.

Burası doğayla iç içe, sakin bir yer. Kurs açılınca kaydoldum.

Yelek dikimiyle başladık, ardından bluz, etek ve pantolon çalıştık. Mayıs ayında açılacak sergiye hazırlanıyoruz. Ben de bir çalışma yapıyorum." dedi.

Usta öğretici Kevser Oğuz ise Sevinç'in kursa uyum sağladığını belirterek, "Nesrin Hocamız üretmeyi seven bir kursiyer. Kursiyerler arasında uyum ve kaynaşma var." diye konuştu. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)