Sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği pazar günü, sabah saat 06.00 sıralarında İstanbul’un Pendik ilçesi Yenişehir Mahallesi’ndeki siteye gelen kimliği belirsiz 2 şüpheli şahıs, site sakinleri uykudayken evlerine girerek, bahçede bulunan 2 otomobilin anahtarını aldı.
SİTE SAKİNİ GİBİ DAVRANDILAR
Daha sonra otomobilleri çalıştıran 2 hırsız, site sakini gibi kapıyı güvenliğe açtırarak hızla uzaklaştı.
Gün aydınlandıktan sonra araç anahtarlarının ve otomobillerinin yerinde olmadığını anlayan 2 site sakini, güvenliğe koştu. Güvenlik kamera kayıtlarını incelendikten sonra gerçek ortaya çıktı.
GÜVENLİK ŞÜPHELENMEDİ, OTOMOBİLLERLE KAÇTILAR
Görüntülerde; güvenlik görevlisinin site sakini zannettiği 2 hırsızın, rahat tavırlarla 2 otomobili farları kapalı bir şekilde çalarak kayıplara karıştığı anlar yer aldı.

