Pendik'te tartıştığı annesini bıçakladı
İHA

İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Feys Sokak'ta yaşayan Saliha Duran, iddiaya göre ilk eşinden olan ve evinin kapısına gelen oğlu Mehmet Türk ile tartışma yaşadı.

Tartışma esnasında sinirlenen oğlu, annesini kalbinden bıçakla yaraladı.

GÖZALTINA ALINDI

O esnada kavga seslerini duyan komşular dışarı çıktığında Duran'ı bıçaklanmış vaziyette gördü. Olay hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri saldırgan Mehmet Türk'ü gözaltına alarak emniyete götürdü.

Pendik'te tartıştığı annesini bıçakladı

YARALI ANNE TEDAVİYE ALINDI

Sağlık ekipleri ise yaralanan anneyi Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

ANNESİNİN DİNİ NİHAKLI EŞİNİ KABUL ETMEDİ

Gözaltına alınan Mehmet Türk'ün ifadesi sonrası annesi Saliha Duran'ın babasından 6 yıl önce ayrılması üzerine yeni eşiyle dini nikahlı olarak yaşamasını kabullenemeyerek evine gittiği ve tartıştığı ortaya çıktı.

Pendik'te tartıştığı annesini bıçakladı ViDEO

"ANNEM BIÇAĞIN ÜZERİNE DÜŞTÜ"

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, öğle saatlerinde Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Mehmet Türk buradaki sorgusunda, “Annemin evine gitmeden önce alkol almıştım. Kapıyı çaldım. Annem açtı. Beni eliyle itekledi, ‘niye geldin’ diye bağırdı. Benim elimde bıçak vardı. Yer de buzluydu. Aramızda yaşanan arbede esnasında annem bıçağın üzerine düştü, yaralandı. Korktum olay yerinden uzaklaştım. 155’i arayıp kendimi ihbar ettim. Annemle aramızda herhangi bir husumet bulunmamaktadır. Olaydan 15 gün önce annemi ziyaret ettim. Olay sebebiyle pişmanım” diyerek tutuksuz yargılanmayı talep etti.

TUTUKLANDI

Savcılık sorgusu tamamlanan şüpheli, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Mehmet Türk'ün “üst soydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanmasına hükmetti.

Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pendik'te tartıştığı annesini bıçakladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)