Şanlıurfa'da tüp patlaması: 3 ölü

Bozova ilçesinde bir evde mutfaktaki gaz sıkışması nedeniyle yaşanan patlamada 1'i bebek 3 kişinin hayatını kaybederken, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da tüp patlaması: 3 ölü
  • Şanlıurfa Bozova'da bir evde gaz sıkışması sonucu meydana gelen tüp patlamasında 1'i bebek 3 kişi hayatını kaybetti.
  • Olayda 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
  • Patlamanın ardından yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü ve polis soruşturma başlattı.

Şanlıurfa'da tüp faciası..

Akşam saatlerinde Bozoca ilçesine bağlı Yavuz Sultan Mahallesi’nde yaşanan olayda Suriyeli aile evde yemek yapıldığı sırada mutfakta gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından de evde yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, UMKE ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

1'İ BEBEK 3 ÖLÜ

Sağlık görevlilerinin yaptıkları kontrolde Zeynep Şeyho ve torunları Elif Şeyho ve bebek Arif Şeyho'nun öldüğünü belirledi.

3'Ü ÇOCUK 4 YARALI

Yaralanan Berfin, Muhammed, Veyso ve Ramazan Şeyho ise ambulanslarla Bozova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri, otopsi için morga kaldırıldı.

3'ü çocuk 4 yaralanın tedavileri ise hastanede devam ediyor.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.