Şişli'de esnafa saldırıp, 12. kattan aşağı attı
İHA

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı bir ticaret merkezine gelen 21 yaşındaki Ç.B. isimli şahıs, tartıştığı esnaf İlyas Demirci'yi 12. kattan aşağı attı.

Yaklaşık 5 metre aşağıdaki 11'inci kata düşen Demirci, hastaneye kaldırıldı. Yaralı adamın vücudunda kırıklar tespit edildi.

O ANLAR KAMERADA

Ç.B.'yi ilk defa gördüğünü ve saldırı sebebini anlamadığını belirten Demirci, şikayette bulunduğunu söyledi.

Yaşanan o anlar ise çevredeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

"TAKİP EDİP SALDIRDI"

Ç.B. tarafından bir süre takip edildiğini anlatan Demirci, şunları söyledi:

“13. katta bulunan iş yerimden tuvalete gitmek için çıktım. İsmini olay nedeniyle öğrendiğim Ç.B. isimli şahsı gördüm. Şahsın dış görünüşünü gördüğümde problemli bir eşkal olduğunu düşünerek karşılaşmamak için bir alt kattaki tuvalete gittim. Tuvaletten çıktığımda Ç.B.’nin beni takip ettiğini gördüm. Arkamı döndüğümde bana küfürler etmeye başladı ve beni darbetti.

Şişli'de esnafa saldırıp, 12. kattan aşağı attı ViDEO

"KUCAKLAYIP AŞAĞI ATTI"

Ben kendimi savunmak için şahsı engellemeye çalıştım fakat bana vurarak korkuluklara kadar getirdi. Beni kucaklayarak aşağıya attı. Gözlerimi açtığımda hastanedeydim. Hastanede bacağımda 4 tane kırık, kalça kemiğimde kırıklar ve kulağımda hasar olduğunu öğrendim. İşitme kaybı yaşıyorum. İç kanamam olduğu da raporlarla mevcuttur. Ben bu şahsı ilk kez olay nedeni ile gördüm."

12. kattan atılan şahıs, zanlının serbest kalmasına tepki gösterdi VİDEO


Şişli'de esnafa saldırıp, 12. kattan aşağı attı

"SERBEST BIRAKTILAR, BAŞIBOŞ GEZİYOR"

Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Ç.B. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ç.B. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şahsın serbest bırakılmasına tepki gösteren Demirci ise “Ben gece 6 saat ameliyatta kalıyorum, sabah 7’de ameliyattan çıkıyorum, yoğun bakıma alınıyorum. 9-10 gibi de o vatandaşın avukatı da geliyor ölmemiştir, sağdır raporu alıyor. O günkü savcı bey de onu serbest bırakıyor. Yani ben burada ölümü bekliyorum, o arkadaş oradan tutuklanmadan serbest bırakılıyor. Benim için ikinci bir ölüm. Bana yaptılar. Bu adam başıboş geziyor, belki şimdi birine daha yapmıştır nasılsa ölmeyince hiçbir şey olmuyor diye. Buna bir müdahale edilmesini rica ediyorum.” şeklinde konuştu.

Şişli'de esnafa saldırıp, 12. kattan aşağı attı

"KUNG FU SPORU YAPIYORMUŞ"

Şahsın hem psikoloji öğrencisi olduğunu hem de kung fu sporu ile uğraştığını söyleyen eşi Gülhan Demirci de “Ben eşimi bu hale getiren kişinin tutuklanmasını istiyorum. Çünkü bugün eşime yapan yarın başkasına yapar. 62 yaşındaki bir insana bunu yapan 22 yaşındaki bir kişi, yarın çocuğuna, eşine de yapar. Belki onu serbest bırakan savcıya da yapar. Bu yüzden tutuklanmasını ve cezasını çekmesini istiyorum. Kendi ifadesinde de yazıyor zaten, tanımadığını söylüyor. Sorun ne olursa olsun atamaz aşağıya, bu öldürmeye teşebbüstür. Kendisi kung fu sporu yapıyormuş zaten. Orada da hareketlerini denemiş herhalde. O kadar profesyonel atıyor ki tepetakla çevirip atıyor ve psikoloji öğrencisi bu.” dedi.

Şişli'de esnafa saldırıp, 12. kattan aşağı attı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)