70 yaşındaki pokemon avcısı
ensonhaber.com

Gençliğin yaşı olmaz lafı bir kez daha vücut buldu hem de 70 yaşındaki Tayvanlı Chen San-Yuan ile.

Tayvan'da torununa özenerek bisikletine taktığı 11 telefonla günde 20 saat artırılmış gerçeklik oyunu Pokemon Go oynayan 70 yaşındaki Chen San-Yuan, sosyal medyada viral oldu.

70 yaşındaki pokemon avcısı

AYDA 1200 DOLAR HARCIYOR

Pokemon avını daha da ileri götürmek için bisikletine dört telefon daha takmayı planladığını söyleyen Chen San-yuan, bu hobisi için ayda 1200 dolardan fazla harcıyor.

Taipei sokaklarında "Pokemon Amca" olarak bilinen Chen, mobil şarj cihazlarının yardımıyla gece geç saatlere kadar oyun oynabiliyor.

Pokemon avcısı dede - VİDEO

11 TELEFON İLE POKEMON AVCILIĞI

Yaşıtları aıllı telefonları bile kullanamazken kendisi telefonlarından bisikletle oyun oynayan San-yuan, biziklet üzerinde saatlerce gezerek oyun oynuyor.

San-yuan, cihazları güçlendirmek için birden fazla portatif pil paketi kullanırken her gün bisikletine bağlı 11 telefon ile pokemon oynuyor. Kurulumuna dört tane daha telefon eklemeyi planlayan San-yuan, telefonları 15'e çıkaracağını söyledi.

Fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Reddit'te yayımlandıktan sonra üne kavuşan Chen, Pokemon sayesinde yeni dostlar edindiğini ve Alzheimer'a yakalanma riskini azalttığını söyledi.