Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'ın genç oyuncularının saçlarını kesti
Galatasaray'da takım kaptanı Abdülkerim Bardakcı ile Yunus Akgün bir geleneği yeniden başlattı. Abdülkerim Bardakcı, altyapıdan çıkan genç futbolcuların saçını kesti.
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Okan Buruk yönetimindeki son şampiyon Galatasaray'da, kamp ortamı renkli görüntülere sahne oluyor.
Sarı-kırmızılı ekipte takım kaptanı Abdülkerim Bardakcı ile Yunus Akgün, kulüpte uzun yıllardır süregelen ancak bir süredir ara verilen eski bir takım geleneğini yeniden canlandırdı.
GENÇLERİN SAÇLARINI KESTİ
Abdülkerim, altyapı bünyesinden A takım kampına dahil edilen genç futbolcuların saçlarını keserek sarı-kırmızılı ekibin ikonikleşmiş kamp ritüelini yeniden başlatmış oldu.
YUNUS AKGÜN'ÜN DE KESİLMİŞTİ
2017-2018 sezonu hazırlık kampında, Galatasaray altyapısından yetişen ve şuan takım kaptanları arasında yer alan Yunus Akgün'ün de saçları kesilmişti.




