Adıyaman’da polisten kaçan motosiklet sürücüsüne rekor ceza
Adıyaman’da polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan motosiklet sürücüsüne, çeşitli trafik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 552 bin 465 TL para cezası uygulandı. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.
Halk güvenliğini tehlikeye atan sürücülere yönelik trafik denetimleri devam ediyor.
Aydın’da gerçekleştirilen bir denetimde bir sürücüye rekor sayılabilecek bir ceza verildi.
Ramazan D., plakasız motosikletiyle Petrol Caddesi’nde seyir halindeyken polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi.
DUR İHTARINA UYMADI KAÇMAYA BAŞLADI
Polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayan Ramazan D. kaçmaya başladı.

552 BİN 465 LİRA İDARİ PARA CEZASI
Yaşanan kovalamaca sonucunda polis ekipleri tarafından yakalanan Ramazan D.’ye, trafik kurallarını ihlal etmek, “dur” ihtarına uymamak, plakasız ve sigortasız araç kullanmak, sürücü belgesi iptal edildiği halde motosiklet kullanmak ve polis ekiplerinden kaçmak gibi çeşitli ihlallerden dolayı toplam 552 bin 465 lira idari para cezası uygulandı.
DENETİMLER KARARLILIKLA SÜRDÜRÜLECEK
Yetkililer, söz konusu ihlallerin hem trafik güvenliğini tehlikeye attığını hem de kamu düzenini riske soktuğunu belirterek, bu tür davranışlara karşı denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.