Aksaray'da bir tokatla yere serdiği şahsı sürükleyerek götürdü

Aksaray’da elindeki bıçakla çevreye saldıran şahsı tokatla yere seren başka bir şahıs, baygınlık geçiren saldırganı sürükleyerek götürdü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İHA İHA
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Aksaray’da Ereğlikapı Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda bir kişiyle kavga eden adam belinde taşıdığı bıçağı çıkartarak çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

BİR TOKATLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Kavga edip çevredeki vatandaşlara da saldırmak isteyen şahıs, olay yerinde bulunan bir başka şahıs tarafından bir tokatla yere verdi.

SÜRÜKLEYEREK OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTIRDI

Ardından baygınlık geçiren eli bıçaklı şahsı tişörtünden tutan diğer şahıs sürükleyerek götürdü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, olay yerinde güvenlik önlemi alırken olayda yaralanan olmadığı tespit edildi.

Tarafların birbirinden şikayetçi olmaması üzerine polis ekipleri olayla ilgili tutanak tutarak şahısları serbest bıraktı. Öte yandan, olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Görüntülerde şahsın elindeki bıçakla kavga ettiği, daha sonra olay yerine gelen diğer şahıs tarafından tokatla yere serilip sürüklenerek götürüldüğü anlar yer aldı.  

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)