Aksaray'da esnafı döven İrlandalı turist konuştu
ensonhaber.com

İstanbul Aksaray'da bir markette dolabı açan İrlandalı turist, tüm suları yere dökünce esnafla kavga etmişti. Dolabı hızlı açtığı için suları yere döken İrlandalı turiste, market sahibi sopayla vurunca kavgaya tüm esnaf karışmış, ancak boksör olan İrlandalı turistin herkesi dövdüğü görülmüştü.

"SADECE YANLIŞ ADAMA BULAŞTILAR"

Olay sonrası Show Haber'e konuşan turist Mohammed Fadel Dobbous, şunları söyledi:

"Sadece yanlış adama bulaştılar, anlıyor musun?! Bunun boksör olmakla bir ilgisi yok sadece antreman. Sarhoş değildim, kafam yerindeydi, özür dilemeye çalıştım. Sopalarla üstüme saldırıdılar. Nedir yani bu siz dükkan sahibi misiniz kasap mı? Onlardan korkmadım.

Aksaray'da esnafı döven İrlandalı turist konuştu VİDEO

"BİRAZ ERKEK OLSALARDI KEŞKE"

Ellerine ne geçtiyse saldırdılar. Biraz erkek olsalar keşke.. ellerini kullansalar daha adaletli olurdu. Boksör değilim sadece antrenman yapıyorum. Gerekmedikçe boks maçı yapmıyorum"

Aksaray'da esnafı döven İrlandalı turist konuştu

BÜFE SAHİBİ: 1 KİŞİYİ YERE DÜŞÜRDÜ DİYE DÖVDÜ MÜ OLUYOR

Sosyal medyada hızla yayılan kavganın ardından konuşan büfe sahibi Şenol Palan, "Olayda 1 kişiye yumruk atıp yere düşürdü diye esnafı dövdü olabilir mi? Büfeye ilk gelen kişi alkollüydü. Yumruk çenesine gelmiş, o yumruk kimi gelse öyle olur. Vallahi bilmiyorum ama sanırım adam boksör" demişti.

İrlandalı turistten dayak yiyen esnaf: 9 dişim gitti VİDEO

İrlandalı turist tüm esnafı dövdü İZLE