Cem Garipoğlu Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi

CEM

Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayetini işleyen Cem Garipoğlu, 1849 gün sonra tek başına kaldığı cezaevindeki koğuşunda intihar etti.

HİKAYE MUSALLA TAŞINDA SON BULDU

Türkiye yıllarca bu cinayeti konuştu. Cinayetin sırrını mahkeme bile çözemedi. 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu'nun hayat hikayesi Şakirin Camii'ndeki musalla taşında son buldu.

Cem Garipoğlu'un cenaze töreni İZLE

"BU PSİKOPAT KEŞKE KENDİNİ ÖLDÜRSEYDİ"

Diğer yandan; Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut’un Şubat ayında yazdığı kitapta "Bu psikopat keşke kendini öldürseydi..." ifadesinin yer alması dikkat çekmişti.Cem Garipoğlu Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi

CENAZE ARACINA AİLEDEN KİMSE BİNMEDİ

Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Karacaahmet Mezarlığı'nın gasilhanesine götürüldü. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi. Cenaze aracına aileden kimse binmedi.Cem Garipoğlu Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi

YOLDA BİNDİLER

Adli Tıp Kurumu'ndan hızla çıkan cenaze aracı yaklaşık bir kilometre sonra yol kenarında durdu. Anne Tülay Garipoğlu burada cenaze aracına bindi. Bu sırada korumalar cenaze aracının arka kapısını açarak görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı. Anne Garipoğlu ön kapıdan bindi. Cenaze aracı hızla yol aldı. Cem Garipoğlu'nun ağabeyi Levent Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol da Karacaahmet Mezarlığı'na geldi. Öğle namazının ardından Garipoğlu'nun cenazesi defnedildi.

Cem Garipoğlu Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi

Cem Garipoğlu Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi