Archie Brown’ın İsmail Kartal’ın istifa ettiğini öğrendiği an gündem oldu

Fenerbahçe'nin İngiliz futbolcusu Archie Brown, basın mensuplarına açıklama yaptığı esnada Teknik Direktör İsmail Kartal'ın istifasını öğrendi ve kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Ensonhaber Ensonhaber
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi ilk haftasında evinde İtalyan ekibi Roma ile karşılaştığı maçta 1-1 berabere kaldı.

Müsabaka sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin İngiliz futbolcusu Archie Brown da Teknik Direktör İsmail Kartal'ın istifasını gelen soru üzerine öğrenip şaşkınlık yaşadı.

Brown, istifadan haberi olmadığını söyledi.

İsmail Kartal, görevinden istifa etti!

"KATKI SAĞLAYABİLDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

Müsabakadaki performansı ve attığı gole ilişkin konuşan İngiliz futbolcu, "Bütün zafer Tanrı'ya ait. İyi bir... iyi bir şekilde ilerlemek istiyoruz tabii ki. Umuyorum ki bugün elde etmiş olduğumuz momentumu diğer maçlara, sonraki maçlara taşırız. Katkı sağlayabildiğim için takımıma mutluyum" diye konuştu.

"İKİNCİ YARI İYİ BİR MOMENTUM YAKALADIK"

İlk yarı ve ikinci yarıda bambaşka Fenerbahçe oyunu olduğunun ve soyunma odasında takım içerisinde nasıl bir konuşma olduğunun sorulması üzerine Archie Brown, "Özgüvenli bir şekilde hareket ettik. Özgüvenli bir şekilde ikinci yarıya çıktık. Tabii ki de alanları anladık, hangi boşlukları kullanmamız gerekiyor, hangi alanları kullanmamız gerekiyor, bunun daha iyi farkına vardık ve bunu da gerçekleştirmiş olduk. Çünkü daha iyi ne yapılması gerekiyorsa aslında ikinci yarı rakibe avantaj sağlamak adına bunları yapmanız gerekiyor saha içerisinde. Biz de bunları yaptık. Bunu bazen yapabilmek 45 dakika sürebiliyor oyuna katılmak, oyuna girmek. Ama iyi bir momentum yakaladık ikinci yarı" diyerek sözlerini tamamladı.