Bülent Arınç'tan Bakanlar Kurulu sonrası açıklama

Bülent Arınç'tan Bakanlar Kurulu sonrası açıklama

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çankaya Köşkü'nde toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yaptı.

Arınç'a soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasında yaşandığı iddia edilen gerginlik hakkında şunları söyledi;

BEN YENİ BİR SİYASETÇİ DEĞİLİM

"Burada bir kısım basın, Cumhurbaşkanımızla hükümetimiz arasında ya da benle cumhurbaşkanımızın arasında bir çekişme olduğuna dair yazılar yazdılar. Terbiye dışı şeyler konuşuluyor. Ülke meselelerine biz duygularımızı karıştırmayız. Ben yeni bir siyasetçi değilim.

Bülent Arınç: Ben yeni bir siyasetçi değilim İZLE

BEN CAM GİBİ ADAMIM

Benim konuşmalarımda en ufak bir saygısızlık, polemik göremezsiniz. Benim adım Bülent Arınç, söylediğim sözler ortadadır. Hiç kimse arkasında bir şey aramasın. Ben cam gibi bir adamım. Cumhurbaşkanımız benim sözlerimi yanlış anlamaz. Kimsenin adamı değilim, kimsenin çantasını taşımadım. İki ay sonra başım dik, alnım açık olarak gezeceğim.

BENİM ADIM BÜLENT ARINÇ

Birileri bizim Başbakan ile görüşmelerimizi başka türlü nakletmiş olabilir. Benim adım Bülent Arınç, Başbakanın yardımcısı ve hükümet sözcüsüyüm. Bunu her seferinde açıklamak zorundayım. Ben uzatılan mikrofondan 40 senedir kaçmamışımdır. Diğerleri gibi köşelere saklanmadım."